Life

Passport dah siap

Pagi tadi g Pejabat Imigresen kat Pusat Bandar Damansara, punya la ramai orang….dari kul lapan…pastu ambik no dapat 1205.. Current baru 1070… beratus lagi ada…then dalam kul 11 lebih baru dapat g counter bagi form and bayar …. Pastu kul…Continue Reading →

Share

Demam la Pulak

Wahhh…arini demam….menggigil pulak tu…sejuk gila…. then dah malam ni baru rasa ok skit..Ikutkan hari ni dah 2 hari tak makan nasi…leh kurus ni…this week pun tak belanja banyak duit….skrg mmg kena menabung betul2…aku nak saving for future…Nak beli umah…nak kawin…….Continue Reading →

Share

Twenty Lima

25 – 06 January 2011 kejap jer dah 25 tahun…apa yang 25 tu…umur aku la…kejap jerk…pejam celik-pejam celik…ketegori muda lagi ni…. banyak lagi benda tak dapat …. tak per…usaha new year, new dream….hard work… Go adi Go…. Soalan yang paling…Continue Reading →

Share

Jalan-Jalan

Pagi2 tadi g Perodua service kete… meter dah 21k dah pun..premium service..lama gak la…dekat sejam lebih baru siap….mamat kat situ dok bersembang jer…patut la lambat siap.. so far mmg dah sedap la drive tadi…. then g bayar duit kete…xpnh2 lambat….bulan…Continue Reading →

Share

Cerita Hari Ahad

Pagi tadi bangun awal… sbb smlm dah puas tido…dari pagi sabtu lepas balik keje….Pagi tadi gayut ngan Cik Bella ….guna ITalk murah gak….sbb skrg ni dia kat turkey… Next week baru balik… Then alang2 dah bangun awal…g joging jap…seround dua…Then…Continue Reading →

Share

Satu Satu Satu Satu

First entry untuk tahun 2011. Kejap je masa dah berlalu…dalam baper hari lagi jer umur pun cukup 25…ohhh…kejap nyer 25 …smlm new year kat opiz jerrkk…tp last year best gak dapat lepak curve.Bila pikir-pikir balik banyak lagi benda tak achieve…Continue Reading →

Share

Tepung oh Tepung

  Tgk pic ni ……hahaha…dua birthday boy… Rachman on 1st January and aku 6 January…. Biasa la kalau birthday time kalau tak kena tepung mmg tak sah la kan…ni semua idea office mate aku la…macam mana la aku boleh pergi…Continue Reading →

Share

6 January 2010

Wah….dah 6 Januari…so umur aku dah cecah la 24… muda lagi kot….muda ker…..hahaha…. So far nothing special on this date coz i’m working on night shift… sob3 .. But some one give me a special pic & sing birthday song…Continue Reading →

Share