Last sunday…kita orang ada buat BBQ kat Central Park Bandar Utama, betul2 kat depan OU.. Most yang datang ni semua budak2 delphi n ex delphi n ex HP..

Event ni organized by Bro Maulvi. Serius ayam mmg sedap la…time tu hujan gak la…tp nasib baik tak lebat sangat…but ada ayam overcook haha…ni keje Phei Mun la ni…. asyik nak bergambar….haha…aduh kalau dia baca ni….mau kena dera buat ticket hari2….hahaha….

Pastu Johan and Azwan buat air mmg terbaik ar….letak kordial punya banyak pastu tak kacau…hahaha….minum kordial la korang..sampai kencing manis. Tgk la Bro Irwan yang berbaju biru kat bawah… dah macam AC Mizal dah….time 4u2c haha….rambut baru tu…. Si Azwan ni…tgk perut dia….sejak masuk Dell aiyaaa…makin kembang….Muhaimin lak dah macam body builder…. pedagang orang mmg macam tu kot…

Tp ranking makan paling banyak …. Sap Gam (Rachman), dari mula2 ayam start masak sampai la orang ajak balik…mulut asyik mengunyah jer….ish ish ish…

* Ada byk pic lagi…..read more er…theme ni ada problem skit kalau letak more tag

14745_161247775919_544045919_2849289_7362370_n 14745_161248445919_544045919_2849290_8091618_n 14745_161248935919_544045919_2849296_7411800_n akuadi140 akuadi141 akuadi142 akuadi143 akuadi144 akuadi145 akuadi146 akuadi148 akuadi149 akuadi150 akuadi151 akuadi153 akuadi154 akuadi155 akuadi156 akuadi157 akuadi160 akuadi161

Share

7 thoughts on “BBQ at Central Park

  1. You tend not to might need an architect for this. Check out all around with builders for pre current ıdeas. BTW $30,000 for 1860 sq ft? You must be planning to develop this yourself.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *