Hari ni lmbt aku bangun…dalam kul 4.15pm kot…smlm xtau la tido kul baper…rasanya dlm kul 5++am kot.. tertido time tgh ber YM dgn someone…. haha.. kesian… byk pulak miss call n msg kat..phone..mmg xperasan langsung….Esok keje malam…aduh…dh lama rasa xkeje…so mlm ni…tido lmbt pun xder hal…

Plg best ari ni…aku xg kenduri member aku tunang kat Klang….hahaha…Then bangun2…td dah rasa lapar… kul 5 lebih mandi… siap2…perut dah berbunyi kelaparan… dah cam Drumline …then kul 6 gerak g Kluang Station Water Front ….Order Kluang Laksa ngan Lime… Lepas dah melantak..g jalan2 lak kat water front tu… pusing seround…Tp kalau jalan kat rumput tu kena beware sikit…dog Cakes (najis) kadang2 bersepah..coz owner dia x clean up balik…tp skrg dah ada sign board…suruh tuan2 dia orang to clean up semua benda tu…

Share

58 thoughts on “Sabtu yang Sabtu

  1. I got what you convey, thanks for putting up. Woh I am gladsome to feat this website finished google. Thanks For Share Sabtu yang Sabtu | AkuAdi My Life, My Journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *