Title je omputeh…tapi malas nak sepaking…hahaha..pagi tadi kul 530 dah bangun dah….fresh gila rasa… then I give a called to Cik Nabila… kat sana (turkey) baru lewat 5 jam…dia pun odw nak tido…. orang kat sini odw nak g keje…

Then kul 640 gerak g opiz… singgah shell beli roti ngan air…beli paper…sebut pasal paper ni….hampeh…tak baca lagi….hahaha….dah kul 11 malam dah pun…berita pun dah basi…. pastu tadi keje kat opiz agak banyak….wat cam biasa….dapat ticket yang susah2… tergeliat urat otak nak solved that problem….

Pastu dalam kul 12 lebih…mak call… bagitau sad news…sedih la skit…,pastu time nak g lunch…mak call lagi….citer apa yang jadi…aku dah mula senyum… aku tau… citer2 sedih tu mesti ada maksud …sedih just sementara… skrg aku rasa this is turning point to our family…hoyeehh….i waiting for that moment actually… aku berdoa yang benda ni akan selesai cepat… dan sbnrnya citer sedih ni… menjadi detik permulaan utk family aku… benda ni mesti akan merubah semuanya…I hope for that… 🙂

Share