Pagi tadi bangun awal…tapi cam malas2 nak bukak mata..sambung tido balik…sedar2 dah dekat 6:45 am dah…. gila la..kelam kabut mandi siap2 terus g keje… Skali kat Bukit Damansara jem la pulak…Ramai la mak bapak hantar anak2 g skolah.. ala today kan 1st dah skolah utk 2011…  msg budak opiz cakap masuk lambat skit…. 745 baru la smpai opiz…

Singgah kat kedai makan bawah..beli sandwich terus naik atas….tgk budak2 lain tak datang lagi pun..hahahaa

Semalam mmg dah budget pun hari ni mesti banyak keje..skali tgk ticket…mak aihh…mmg banyak…Then push buat…dapat settle banyak case.. 😉 big clap to me… 🙂 ….Time lunch lak…hujan….kena la tempias skit… then balik…smpai umah pun dah dekat kul 9…bukak tgk …apa lagi..Awan Dania….. to be continue lak esok….

Share