Defensio

  Defensio ? What is that .. Look like the defend system right. Defensio is one of the new application to protect your social web (blog, facebook ) from spam, malware, malicious content,unwanted URLs. You can use this application on facebook, wordpress and Drupal For bloggers this software is same like Akismet. But this software […]

Read More

Share

Tepung oh Tepung

  Tgk pic ni ……hahaha…dua birthday boy… Rachman on 1st January and aku 6 January…. Biasa la kalau birthday time kalau tak kena tepung mmg tak sah la kan…ni semua idea office mate aku la…macam mana la aku boleh pergi duduk lak kat situ….mmg senang la kena… 😉 tp enjoy la gak….korang mmg terbaik la…..makan […]

Read More

Share

6 January 2010

Wah….dah 6 Januari…so umur aku dah cecah la 24… muda lagi kot….muda ker…..hahaha…. So far nothing special on this date coz i’m working on night shift… sob3 🙁 .. But some one give me a special pic & sing birthday song to me…. My 1st birthday gift from Nadzatul Nabila. Thank you very much, really […]

Read More

Share

New Year 2010 at Mutiara Damansara

Malam tadi g celebrate new year kat Mutiara Damansara @ Curve…mmg best…coz dapat duduk kat depan skali…. and tak sangka live kat 8tv and tv3… Location : Mutiara Damansara Business Centre Time: 830pm –1.00am Read more: byk lagi pic ada….huhuhuhuhu […]

Read More

Share

TV oh TV !!

  Pagi tadi sempat la kemas hall rumah, tv set….dah semak b4 ni…skrg dah kemas skit la…dah x serabut..kalau tak penuh macam2 barang kat situ.. PS3 yg ada kat situ…buat perhiasan jer..dah lama tak beraksi..   […]

Read More

Share

Kisah Parking Ticket

  Petang tadi g lepak OU…merayap….usha2 barang….terbeli pulak baju kat TopMan, then lepak makan kat BBQ Chicken. Pastu masa nak balik tadi…ada benda lawak pulak..Si Jaar ni…time kat auto pay machine dia leh g masukkan ticket parking kat tmpt masukkan duit…aduh….patut la ticket tu xnak masuk…..hahaha   Location: One Utama Target: Baskin-Robbins, TopMan, BBQ Chicken, […]

Read More

Share

Lady Antebellum – Need You Now

httpv://www.youtube.com/watch?v=LiUVyApnZSo Lady Antebellum Picture perfect memories scattered all around the floor Reachin for the phone cause I can’t fight it anymore And I wonder if I ever crossed your mind For me it happens all the time It’s a quarter after one, I’m all alone and I need you now Said I wouldn’t call but […]

Read More

Share