AkuAdi My Life, My Journey

Protected: Bila Malam

There is no excerpt because this is a protected post.

Share
Read More

Demam la Pulak

Wahhh…arini demam….menggigil pulak tu…sejuk gila…. then dah malam ni baru rasa ok skit..Ikutkan hari ni dah 2 hari tak makan nasi…leh kurus ni…this week pun tak belanja banyak duit….skrg mmg kena menabung betul2…aku nak saving for future…Nak beli umah…nak kawin…. semua ni nak pakai duit banyak… so skrg kena keje kuat …standby banyak2… sok petang […]

Share
Read More

Twenty Lima

25 – 06 January 2011 kejap jer dah 25 tahun…apa yang 25 tu…umur aku la…kejap jerk…pejam celik-pejam celik…ketegori muda lagi ni…. banyak lagi benda tak dapat …. tak per…usaha new year, new dream….hard work… Go adi Go…. Soalan yang paling banyak di tanya kat fb…bila nak kawin…. Ni jawapan dia… Saya tunggu Cik Nadzatul Nabila […]

Share
Read More

Jalan-Jalan

Pagi2 tadi g Perodua service kete… meter dah 21k dah pun..premium service..lama gak la…dekat sejam lebih baru siap….mamat kat situ dok bersembang jer…patut la lambat siap.. so far mmg dah sedap la drive tadi…. then g bayar duit kete…xpnh2 lambat….bulan ni terlambat….ni sbb xder masa keje…padahal malam ni pun keje gak… šŸ˜‰ lepas tu baru […]

Share
Read More

When Bad News Becomes Good News

Title je omputeh…tapi malas nak sepaking…hahaha..pagi tadi kul 530 dah bangun dah….fresh gila rasa… then I give a called to Cik Nabila… kat sana (turkey) baru lewat 5 jam…dia pun odw nak tido…. orang kat sini odw nak g keje… Then kul 640 gerak g opiz… singgah shell beli roti ngan air…beli paper…sebut pasal paper […]

Share
Read More

Busy and Late

Pagi tadi bangun awal…tapi cam malas2 nak bukak mata..sambung tido balik…sedar2 dah dekat 6:45 am dah…. gila la..kelam kabut mandi siap2 terus g keje… Skali kat Bukit Damansara jem la pulak…Ramai la mak bapak hantar anak2 g skolah.. ala today kan 1st dah skolah utk 2011…Ā  msg budak opiz cakap masuk lambat skit…. 745 baru […]

Share
Read More

Cerita Hari Ahad

Pagi tadi bangun awal… sbb smlm dah puas tido…dari pagi sabtu lepas balik keje….Pagi tadi gayut ngan Cik Bella ….guna ITalk murah gak….sbb skrg ni dia kat turkey… Next week baru balik… Then alang2 dah bangun awal…g joging jap…seround dua…Then nenek call suruh datang umah….siap2 mandi…kul 10 baru smpai umah nenek…lepak2 jap …then breakfast ngan […]

Share
Read More

Satu Satu Satu Satu

First entry untuk tahun 2011. Kejap je masa dah berlalu…dalam baper hari lagi jer umur pun cukup 25…ohhh…kejap nyer 25 …smlm new year kat opiz jerrkk…tp last year best gak dapat lepak curve.Bila pikir-pikir balik banyak lagi benda tak achieve untuk 2010. Tapi xpe kena usaha lebih lagi utk dapat semua benda tu… 2010…byk jugak […]

Share
Read More

Sweet smile

Sweet smile, originally uploaded by akuadi. I love this sweet smile..but now she @turkey untill 10 of January

Share
Read More

MediaWiki: User Right

How to enable the user right in your media wiki. This function will allowed the registered user only that can view the contents inside your wiki.And only admin can edit or changes the contents. #[~/public_html/wiki]# ls -al LocalSettings.php -rw-r—– 1 server1 server1 4984 Dec 18 22:25 LocalSettings.php # [~/public_html/wiki]# pwd /home/server1/public_html/wiki # [~/public_html/wiki]# viĀ LocalSettings.php Just […]

Share
Read More