Dinner at Flaming Steamboat

Semalam g dinner kat Flaming Steamboat, sebelah dengan Sunway Pyramid, siap panjat pagar lagi hahaha…… It ok ar….tp paling best udang ngan ketam…rasa dia mmg sedap gila…ntah apa la dia orang inject dalam tu… haha….

Ni dah dua minggu aku makan steamboat, last week kat BBQ Land, Sg Buloh..Tgk kat ice cream tu….wow…aku buat dah macam kat Baskin-Robbins.. Sapa2 yang di jemput…tapi xdapat datang rugi.. la…so korang tgk jer la….hahaha….

* Ada byk pic lagi…..read more er…theme ni ada problem skit kalau letak more tag

akuadi165 akuadi166 akuadi167 akuadi168 akuadi169 akuadi170

Read moreDinner at Flaming Steamboat

Share

BBQ at Central Park

Last sunday…kita orang ada buat BBQ kat Central Park Bandar Utama, betul2 kat depan OU.. Most yang datang ni semua budak2 delphi n ex delphi n ex HP..

Event ni organized by Bro Maulvi. Serius ayam mmg sedap la…time tu hujan gak la…tp nasib baik tak lebat sangat…but ada ayam overcook haha…ni keje Phei Mun la ni…. asyik nak bergambar….haha…aduh kalau dia baca ni….mau kena dera buat ticket hari2….hahaha….

Pastu Johan and Azwan buat air mmg terbaik ar….letak kordial punya banyak pastu tak kacau…hahaha….minum kordial la korang..sampai kencing manis. Tgk la Bro Irwan yang berbaju biru kat bawah… dah macam AC Mizal dah….time 4u2c haha….rambut baru tu…. Si Azwan ni…tgk perut dia….sejak masuk Dell aiyaaa…makin kembang….Muhaimin lak dah macam body builder…. pedagang orang mmg macam tu kot…

Tp ranking makan paling banyak …. Sap Gam (Rachman), dari mula2 ayam start masak sampai la orang ajak balik…mulut asyik mengunyah jer….ish ish ish…

* Ada byk pic lagi…..read more er…theme ni ada problem skit kalau letak more tag

14745_161247775919_544045919_2849289_7362370_n 14745_161248445919_544045919_2849290_8091618_n 14745_161248935919_544045919_2849296_7411800_n akuadi140 akuadi141 akuadi142

Read moreBBQ at Central Park

Share

Si LC…dan wireless router

Lepas solat jumaat tadi lepak mamak ngan Cik Loki…membedal nasi sorang sepinggan dan segelas air… Td g jumaat rembat moto Ja’ar …haha.. coz Cik LC still dalam rumah…dah 3 minggu tak start..kesian… nak bawak keluar..cik loki malas nak alih kete..so solution…rembat Si Lagenda Biru Ja’ar..dia g piap piap kat Shah Alam..

akuadi056

Then balik rumah…bawak la cik LC kuar..then start.. perggghhh…bukan main susah lg… of coz ar..3 minggu dok dalam umah jer..xkuar… pastu panaskan…dalam 15… bawak g jalan2…nak pujuk haha….kena tinggal…pastu g hantar laundry… then g Max Value kat Desa Park… beli some stuff…

Balik dari Desa Park setup network kat umah ni…coz wireless router yg tmnut bagi tu asyik kong jer…wireless jer yg hang…alang2 dah ada switch ni… mana datang switch tu pun aku xtau… sedar2 ada jer kat umah…terima kasih pada orang yg bawak….  dah malas aku nak guna wireless kat umah ni…tunggu nanti ar..mintak TMNut tukar router baru….

Dan inilah hasilnya…semak samun….

akuadi059

Share

Beyonce Pre-Concert Party

Wah…Beyonce tu… saya baru dapat invitation from Maxis.. utk attend Beyonce Pre-Concert Party kt Zouk, 17 Oct ni…tp kena ada ticket konsert dia la pulak…kuang kuang kuang…

From: Maxis <xxxxxx@maxis.com.my>
Subject: Beyonce Pre-Concert Party Invite
To: xxxxxx @yahoo.com
Date: Thursday, 8 October, 2009, 8:15 PM

eDM_pbl_01eDM_pbl_02eDM_pbl_03eDM_pbl_04eDM_pbl_05eDM_pbl_07

Share

P1 Wimax Wiggy

Yesterday,  I went to PC Fair, and subscribe P1 Wimax Wiggy..

The problem is.. in my area..the coverage is suck hahaha.. I need to return back the package… hahaha…. P1 Map Coverage can’t be trusted.

Share