New Year 2010 at Mutiara Damansara

Malam tadi g celebrate new year kat Mutiara Damansara @ Curve…mmg best…coz dapat duduk kat depan skali…. and tak sangka live kat 8tv and tv3… Location : Mutiara Damansara Business Centre Time: 830pm –1.00am Read more: byk lagi pic ada….huhuhuhuhu […]

Read More

Share

Dinner at Flaming Steamboat

Semalam g dinner kat Flaming Steamboat, sebelah dengan Sunway Pyramid, siap panjat pagar lagi hahaha…… It ok ar….tp paling best udang ngan ketam…rasa dia mmg sedap gila…ntah apa la dia orang inject dalam tu… haha…. Ni dah dua minggu aku makan steamboat, last week kat BBQ Land, Sg Buloh..Tgk kat ice cream tu….wow…aku buat dah […]

Read More

Share

BBQ at Central Park

Last sunday…kita orang ada buat BBQ kat Central Park Bandar Utama, betul2 kat depan OU.. Most yang datang ni semua budak2 delphi n ex delphi n ex HP.. Event ni organized by Bro Maulvi. Serius ayam mmg sedap la…time tu hujan gak la…tp nasib baik tak lebat sangat…but ada ayam overcook haha…ni keje Phei Mun […]

Read More

Share

Si LC…dan wireless router

Lepas solat jumaat tadi lepak mamak ngan Cik Loki…membedal nasi sorang sepinggan dan segelas air… Td g jumaat rembat moto Ja’ar …haha.. coz Cik LC still dalam rumah…dah 3 minggu tak start..kesian… nak bawak keluar..cik loki malas nak alih kete..so solution…rembat Si Lagenda Biru Ja’ar..dia g piap piap kat Shah Alam.. Then balik rumah…bawak la […]

Read More

Share

Beyonce Pre-Concert Party

Wah…Beyonce tu… saya baru dapat invitation from Maxis.. utk attend Beyonce Pre-Concert Party kt Zouk, 17 Oct ni…tp kena ada ticket konsert dia la pulak…kuang kuang kuang… From: Maxis <xxxxxx@maxis.com.my> Subject: Beyonce Pre-Concert Party Invite To: xxxxxx @yahoo.com Date: Thursday, 8 October, 2009, 8:15 PM […]

Read More

Share

P1 Wimax Wiggy

Posted on

Yesterday,  I went to PC Fair, and subscribe P1 Wimax Wiggy.. The problem is.. in my area..the coverage is suck hahaha.. I need to return back the package… hahaha…. P1 Map Coverage can’t be trusted. […]

Read More

Share