BBQ at Central Park

Last sunday…kita orang ada buat BBQ kat Central Park Bandar Utama, betul2 kat depan OU.. Most yang datang ni semua budak2 delphi n ex delphi n ex HP.. Event ni organized by Bro Maulvi. Serius ayam mmg sedap la…time tu hujan gak la…tp nasib baik tak lebat sangat…but ada ayam overcook haha…ni keje Phei Mun […]

Read More

Share

Bowling Time

  Pagi tadi sampai rumah dalam pukul 840am kot..boleh tahan gak keje malam tadi…+ ada customer yg agak kureng ni…nak login server lain…pastu request nak reset password kat tempat lain… aku tinju gak dia ni.. 😉 Xder hal la…customers always right….Sampai2 jer rumah…ada la sorang mamat ni..cik Loki racun g main bowling… dah lama gak […]

Read More

Share

Penat

Minggu ni baru 2 hari keje…..,and tinggal lagi 2 hari…. mlm ni malam ke 3.. tp serius rasa penat gila…maybe siang susah nak tido kot….aduh…..boleh stone aku cam ni hari2… xtau la sbb apa susah nak tido..selalu ok jer.. Start bulan pose hari tu dah start jadi malas dah….hahaha 😉 . Kena change skit ni..kembali […]

Read More

Share

Masa utk bekerja

Ahad kerja, hahaha..mesti korang pelik kan…sbgai pencacai yg keje shift ni…so setiap hari ahad..adalah 1st day tiap2 minggu aku start kejer…This week keje malam…4 hari…next week keje 3 hari…Then after that…masuk pagi 4, 3 gak…malam ni harap2 keje tak banyak…boleh rest skit… Day shift : 8am to 8pm,  Night Shift 8pm to 8am… 12 hours […]

Read More

Share