Category: My Life

No One Knows, I’m Crying

    No One Knows, I’m Crying… a lot of things in my minds… I try my best to be the best…but sometimes i thinks its not good enough… Its my fault ? … its come from myselft …?  its because...

Read More

Passport dah siap

Pagi tadi g Pejabat Imigresen kat Pusat Bandar Damansara, punya la ramai orang….dari kul lapan…pastu ambik no dapat 1205.. Current baru 1070… beratus lagi ada…then dalam kul 11 lebih baru dapat g counter...

Read More

Demam la Pulak

Wahhh…arini demam….menggigil pulak tu…sejuk gila…. then dah malam ni baru rasa ok skit..Ikutkan hari ni dah 2 hari tak makan nasi…leh kurus ni…this week pun tak belanja banyak duit….skrg...

Read More

Twenty Lima

25 – 06 January 2011 kejap jer dah 25 tahun…apa yang 25 tu…umur aku la…kejap jerk…pejam celik-pejam celik…ketegori muda lagi ni…. banyak lagi benda tak dapat …. tak per…usaha...

Read More

Jalan-Jalan

Pagi2 tadi g Perodua service kete… meter dah 21k dah pun..premium service..lama gak la…dekat sejam lebih baru siap….mamat kat situ dok bersembang jer…patut la lambat siap.. so far mmg dah sedap la drive...

Read More

Cerita Hari Ahad

Pagi tadi bangun awal… sbb smlm dah puas tido…dari pagi sabtu lepas balik keje….Pagi tadi gayut ngan Cik Bella ….guna ITalk murah gak….sbb skrg ni dia kat turkey… Next week baru balik…...

Read More

Satu Satu Satu Satu

First entry untuk tahun 2011. Kejap je masa dah berlalu…dalam baper hari lagi jer umur pun cukup 25…ohhh…kejap nyer 25 …smlm new year kat opiz jerrkk…tp last year best gak dapat lepak curve.Bila...

Read More

McDonald’s and Shopping Job

  @-) Penat gila main bowling tadi…terasa kelaparan la pulak..dah macam monster ni dah rupa ngan tak tido dari petang smlm…mmg gila…eye ring dah besar gabak dah ni…..n gelap gelita…pasni kena la letak Loreal Men Expert for EYE...

Read More

Masa utk bekerja

Ahad kerja, hahaha..mesti korang pelik kan…sbgai pencacai yg keje shift ni…so setiap hari ahad..adalah 1st day tiap2 minggu aku start kejer…This week keje malam…4 hari…next week keje 3...

Read More

Demam

Aduh dah .. 3 hari demam ni…bila la nak kebah….bosan ni…penat..ngantuk… Huhuhuhu…no idea… nak update blog...

Read More
Loading

Sponsored

Archives

Categories