Cerita Hari Ahad

Pagi tadi bangun awal… sbb smlm dah puas tido…dari pagi sabtu lepas balik keje….Pagi tadi gayut ngan Cik Bella ….guna ITalk murah gak….sbb skrg ni dia kat turkey… Next week baru balik…

Then alang2 dah bangun awal…g joging jap…seround dua…Then nenek call suruh datang umah….siap2 mandi…kul 10 baru smpai umah nenek…lepak2 jap …then breakfast ngan family Cik Bella (sayang….jgn jeloz tau…. πŸ˜‰ ) sambil makan macam2 sembang… pastu golek2 jap kat sofa…sedar2 dah tertido dah…smpai time lunch baru bangun…

After that cuci muka…lunch pulak….baru nak diet….tp xper…makan sikit je… then tgk tv….golek2 lagi..tertido smpai ke petang…pastu turun bawah hantar family cik bella balik…. then borak2 ngan nenek….smpai kul 8… lama gila borak..macam2…. banyak borak pasal future….pastu byk lagi cite2 pasal family…yg kita org share… skrg aku tauΒ  banyak benda… πŸ™‚ …then pasal majlis pulak…. nenek request…wat simple2 je untuk this year punya….nenek nak masak…. just for family…. nenek banyak bagi advise. n yang paling best.. nenek cakap nak tengok cucu dia kawin cepat πŸ˜‰ ….

dah xlarat lagi nak tulis panjang2 ni…kepala dah ting tong…maybe sbb banyak sangat tido kot…td dah telan Penadol 2 bijik…..esok keje pagi…tapi tak ngantuk…. nanti kena paksa gak badan ni tido…esok for sure banyak keje kat ofiz… since jumaat n sabtu public holiday…

Share

2 thoughts on “Cerita Hari Ahad”

  1. Hi, I do think this is an excellent site. I stumbledupon it πŸ˜‰ I will return yet again since i have bookmarked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide others.

Leave a Comment