AkuAdi My Life, My Journey

Category: Shopping

Kisah Parking Ticket

  Petang tadi g lepak OU…merayap….usha2 barang….terbeli pulak baju kat TopMan, then lepak makan kat BBQ Chicken. Pastu masa nak balik tadi…ada benda lawak pulak..Si Jaar ni…time kat auto pay machine dia leh g masukkan ticket parking kat tmpt masukkan duit…aduh….patut la ticket tu xnak masuk…..hahaha   Location: One Utama Target: Baskin-Robbins, TopMan, BBQ Chicken, […]

Share
Read More

McDonald’s and Shopping Job

  @-) Penat gila main bowling tadi…terasa kelaparan la pulak..dah macam monster ni dah rupa ngan tak tido dari petang smlm…mmg gila…eye ring dah besar gabak dah ni…..n gelap gelita…pasni kena la letak Loreal Men Expert for EYE Anti-Fatigue… kalau x…..muka mesti cam mat dadah jer… Pastu g makan kat McD e@Curve , melantak Big […]

Share
Read More

GAP RoadShow at e@curve

GAP Roadshow at e@curve, it nice and awesome. The Born to Fit..jeans (Gap 1969 Premium Jeans)…I love it.. at there i got the 15% voucher..hehehe… GAP Malaysia Facebook: GAP

Share
Read More

Off day

I got 4 days off day..after working 3 days on Morning shift… I’m going back to my hometown – Ipoh… On Wednesday.. I went out for shopping… then bought the new shoes. After that go to OLDTOWN White Coffee . Damm just 2 days can play Sepak Takraw.. I miss my skill.. But i still […]

Share
Read More