Kisah Parking Ticket

  Petang tadi g lepak OU…merayap….usha2 barang….terbeli pulak baju kat TopMan, then lepak makan kat BBQ Chicken. Pastu masa nak balik tadi…ada benda lawak pulak..Si Jaar ni…time kat auto pay machine dia leh g masukkan ticket parking kat tmpt masukkan duit…aduh….patut la ticket tu xnak masuk…..hahaha   Location: One Utama Target: Baskin-Robbins, TopMan, BBQ Chicken, […]

Read More

Share

McDonald’s and Shopping Job

  @-) Penat gila main bowling tadi…terasa kelaparan la pulak..dah macam monster ni dah rupa ngan tak tido dari petang smlm…mmg gila…eye ring dah besar gabak dah ni…..n gelap gelita…pasni kena la letak Loreal Men Expert for EYE Anti-Fatigue… kalau x…..muka mesti cam mat dadah jer… Pastu g makan kat McD e@Curve , melantak Big […]

Read More

Share

Off day

I got 4 days off day..after working 3 days on Morning shift… I’m going back to my hometown – Ipoh… On Wednesday.. I went out for shopping… then bought the new shoes. After that go to OLDTOWN White Coffee . Damm just 2 days can play Sepak Takraw.. I miss my skill.. But i still […]

Read More

Share