Kisah Parking Ticket

 

Petang tadi g lepak OU…merayap….usha2 barang….terbeli pulak baju kat TopMan, then lepak makan kat BBQ Chicken.

Pastu masa nak balik tadi…ada benda lawak pulak..Si Jaar ni…time kat auto pay machine dia leh g masukkan ticket parking kat tmpt masukkan duit…aduh….patut la ticket tu xnak masuk…..hahaha

 

Location: One Utama

Target: Baskin-Robbins, TopMan, BBQ Chicken, Jusco, Zara, GAP

 

akuadi514 akuadi526akuadi515 akuadi517 akuadi518 akuadi525akuadi522akuadi520  akuadi523   akuadi527 akuadi538

Share

McDonald’s and Shopping Job

 

@-) Penat gila main bowling tadi…terasa kelaparan la pulak..dah macam monster ni dah rupa ngan tak tido dari petang smlm…mmg gila…eye ring dah besar gabak dah ni…..n gelap gelita…pasni kena la letak Loreal Men Expert for EYE Anti-Fatigue… kalau x…..muka mesti cam mat dadah jer…

akuadi117

akuadi134

Pastu g makan kat McD e@Curve , melantak Big Mac Large Set + Coca Cola Glass promo…Then aku request green glass sbb silver tu still byk lagi..yg biru dah ada… pink xsempat langsung…McD siap advertise dalam paper, Pink Glass – Sold Out… ni marketing strategy jer kot..

akuadi122     akuadi128

akuadi123 akuadi125

akuadi136 akuadi137

 

Ini la pasangan bahagia Cik Loki ngan Cik Jijah….dari blkg jer……muka censored hahaha… hari ni gak 2nd Anniversary dia orang ni… Congratulation … cepat2 skit kawin ye…

akuadi124

Lama gak ar lepak kat McD tu borak2.. ngumpat,ngutuk..macam2…then g Levi’s coz smlm aku tgk kat tenet ade promotion up to 70% tp…skali tgk..aduh suar cam hampeh…new design byk lak…lawa gila… tp xder discount ..

akuadi129 akuadi130

Yang sblh ni smart gila..bila la nak gaji ni… $$$$$$$$

akuadi131

Then g Giordano lak…mata pun dah kuyu gilar ar……Then beli sehelai dua baju ngan seluar…dapat discount voucher 50% x 1, 30% x 2, 25 % x 3 … coz spend more than RM150 skrg tinggal 25% X 2 sape nak aku nak bagi, valid sampai 25 October ni jer….

* Satu benda still lupa…. Cardigan TopMan… aduh….xper la…lain kali ar beli..tunggu gaji masuk…saving saving 😉

akuadi138

Ok la aku pun dah xlarat nak berblog lagi….nak tido…sangat mengantuks… agak2 kul baper la nak bangun hahaha…. 🙂 🙂

Share

Off day

I got 4 days off day..after working 3 days on Morning shift… I’m going back to my hometown – Ipoh… On Wednesday.. I went out for shopping… then bought the new shoes. After that go to OLDTOWN White Coffee . Damm just 2 days can play Sepak Takraw.. I miss my skill.. But i still have my Servis Kuda.. Hehehe….

1_424645571l1

Then just now (Saturday) bought another stuff..The new BackPack Deuter Gigant, I want the new model.. Deuter Giga 2009. But the new model still not available on that shop. So i proceed to bought the Gigant Model.

hackers1072hackers1073

Source: Fashion Origin

Features:

* Made of Duratex Boden / polytex
* Color: Black
* Weight: 1100 g
* Dimensions: H48 X W35 X D25
* Brand New With tag
* Volume: 32 Litres

– Airstripes back-ventilation system
– Large, file-compatible main compartment
– Large, padded, secondary main compartment suitable for 16-inch laptop
– Contoured padded shoulder straps
– Compression straps
– Comfortable carry handle
– Zippered front pocket
– Divided compartment for computer paraphernalia
– Internal document pocket
– Side mesh pockets
– Removable waist belt
– 3M reflecto

Funny Photo: What my little brother doing > he wear the helmet and glove.. then play with his bicycle  😉

hackers1065hackers1067

Share