Browsed by
Category: Shopping

Kisah Parking Ticket

Kisah Parking Ticket

  Petang tadi g lepak OU…merayap….usha2 barang….terbeli pulak baju kat TopMan, then lepak makan kat BBQ Chicken. Pastu masa nak balik tadi…ada benda lawak pulak..Si Jaar ni…time kat auto pay machine dia leh g masukkan ticket parking kat tmpt masukkan duit…aduh….patut la ticket tu xnak masuk…..hahaha   Location: One Utama Target: Baskin-Robbins, TopMan, BBQ Chicken, Jusco, Zara, GAP       

Share
McDonald’s and Shopping Job

McDonald’s and Shopping Job

  @-) Penat gila main bowling tadi…terasa kelaparan la pulak..dah macam monster ni dah rupa ngan tak tido dari petang smlm…mmg gila…eye ring dah besar gabak dah ni…..n gelap gelita…pasni kena la letak Loreal Men Expert for EYE Anti-Fatigue… kalau x…..muka mesti cam mat dadah jer… Pastu g makan kat McD e@Curve , melantak Big Mac Large Set + Coca Cola Glass promo…Then aku request green glass sbb silver tu still byk lagi..yg biru dah ada… pink xsempat langsung…McD siap…

Read More Read More

Share
Off day

Off day

I got 4 days off day..after working 3 days on Morning shift… I’m going back to my hometown – Ipoh… On Wednesday.. I went out for shopping… then bought the new shoes. After that go to OLDTOWN White Coffee . Damm just 2 days can play Sepak Takraw.. I miss my skill.. But i still have my Servis Kuda.. Hehehe…. Then just now (Saturday) bought another stuff..The new BackPack Deuter Gigant, I want the new model.. Deuter Giga 2009. But…

Read More Read More

Share