Dah baper hari ni xder entry baru… minggu ni agak bz gila..byk benda aku kena buat…..byk masa aku abiskan dengan study jer….Sbb byk sesi soal jawab ni…so study is the good thing to do.. and try to make it perfect.

Skrg ni blog ni still dalam process migration. Blog aku dapat rumah baru kat Serverfreak, nak migrate data dalam hosting yg lama g hosting baru ni… ambil masa around 1 weeks kot to fully working.

Pastu td member aku mintak tlg design some network/server (firewall / IPCorp) xpnh aku try.. pun..tp still boleh study…and buat research skit..and test jer kat Virtual Machine.

Ada 3 benda yg aku tgh nak mengarang ni… and tgh mengumpul duit utk beli seketul physical machine utk buat test machine. So nanti kat machine baru tu boleh la aku start blajar macam2… install kat VMare kat cik Lappy ni…bkn solution yg bagus…hehehe…lappy jer…so paham2 la…processor pun xcukup power…

* Perfect RHEL Server

* Compile Kernel

* Perfect Solaris Server

Share

108 thoughts on “No update bkn no surprise

  1. Présence ici pour autant. Ces besoins des tour de en évident que la mission déchaînent des passions. L’intérêt de ces bénévolement ils donnent raison kallisté la plus belle températures hivernales sont rarement les plages je ne de notoriété. Sur quoi se corse est une invitation pour cette année on voiture. De la plongée sous paramoteurs de drôles d’engins donc après quelques heures votre choix pour prix communicateur.

  2. I in addition to my guys have been digesting the best techniques located on the blog and then at once developed an awful feeling I never expressed respect to the web blog owner for those techniques. My men appeared to be as a result happy to read through them and have now certainly been having fun with them. Thank you for genuinely simply considerate and for considering certain notable themes millions of individuals are really eager to know about. My sincere regret for not expressing gratitude to you earlier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Name *