When Bad News Becomes Good News

Posted on

Title je omputeh…tapi malas nak sepaking…hahaha..pagi tadi kul 530 dah bangun dah….fresh gila rasa… then I give a called to Cik Nabila… kat sana (turkey) baru lewat 5 jam…dia pun odw nak tido…. orang kat sini odw nak g keje… Then kul 640 gerak g opiz… singgah shell beli roti ngan air…beli paper…sebut pasal paper […]

Read More

Share

Busy and Late

Posted on

Pagi tadi bangun awal…tapi cam malas2 nak bukak mata..sambung tido balik…sedar2 dah dekat 6:45 am dah…. gila la..kelam kabut mandi siap2 terus g keje… Skali kat Bukit Damansara jem la pulak…Ramai la mak bapak hantar anak2 g skolah.. ala today kan 1st dah skolah utk 2011…  msg budak opiz cakap masuk lambat skit…. 745 baru […]

Read More

Share

Tempat bersejarah

Tempat bersejarah, originally uploaded by akuadi. 
Tetiba rindu kt tmpt ni,mana la tau nanti ada rezeki leh masuk balik.. 😉 Banyak benda dah bljar kat sini..kt tmpt bru pun dah dkt 2 bulan.. Hari2 dapat pegang server..masuk data center n etc […]

Read More

Share

Bila Kita sayang orang itu..

Biler kiter syg org tu Kita tnggu dia lame pn x per Tp biler dia tnggu kiter???dia mrh2 Ati kate ala, adatlah ada yang mnnunggu n dtnggu Biler kiter syg org tu Kiter x tdo pn x pe lyn dia yg ngah bsn, Tp biler kite bosan Ada dia lyn kiter? Ati kate x pe […]

Read More

Share