akuadi.org

AkuAdi My Life, My Journey

Category: Friend

Dinner at Flaming Steamboat

Semalam g dinner kat Flaming Steamboat, sebelah dengan Sunway Pyramid, siap panjat pagar lagi hahaha…… It ok ar….tp paling best udang ngan ketam…rasa dia mmg sedap gila…ntah apa la dia orang inject dalam tu… haha…. Ni dah dua minggu aku makan steamboat, last week kat BBQ Land, Sg Buloh..Tgk kat ice cream tu….wow…aku buat dah […]

Share
Read More

BBQ at Central Park

Last sunday…kita orang ada buat BBQ kat Central Park Bandar Utama, betul2 kat depan OU.. Most yang datang ni semua budak2 delphi n ex delphi n ex HP.. Event ni organized by Bro Maulvi. Serius ayam mmg sedap la…time tu hujan gak la…tp nasib baik tak lebat sangat…but ada ayam overcook haha…ni keje Phei Mun […]

Share
Read More

Bowling Time

  Pagi tadi sampai rumah dalam pukul 840am kot..boleh tahan gak keje malam tadi…+ ada customer yg agak kureng ni…nak login server lain…pastu request nak reset password kat tempat lain… aku tinju gak dia ni.. 😉 Xder hal la…customers always right….Sampai2 jer rumah…ada la sorang mamat ni..cik Loki racun g main bowling… dah lama gak […]

Share
Read More

Off day

I got 4 days off day..after working 3 days on Morning shift… I’m going back to my hometown – Ipoh… On Wednesday.. I went out for shopping… then bought the new shoes. After that go to OLDTOWN White Coffee . Damm just 2 days can play Sepak Takraw.. I miss my skill.. But i still […]

Share
Read More

Shopping – The day before Raya

On this weekend I went out for Shopping. Bought some stuff for my self… Yes this time a lot of promotion coming out.. What I bought is: 2 Shirts, 1 Pants, and 1 set Baju Melayu…, PADINI.. now i have a lot of PADINI in my collection.. I need more.. > Adidas,Loreal,Clear,Gatsby.. But forgot to […]

Share
Read More

My Wish List 2nd part

Completed my self studies on: Novell Course 3071-SUSE Linux Enterprise Server10 Fundamentals 3072-SUSE Linux Enterprise Server10 Administration 3073-SUSE Linux Enterprise Server10 Advance Administration Then attend to Novell Certified Linux Professional 10 Fast Track. Then any Professional Certification : NCLP (I don’t have anymore Annual Leave need to take unpaid leave to take the exam..i hope […]

Share
Read More

Farewell lunch at PizzaHut

Today our team (DWES) went out for farewell lunch at PizzaHut. This farewell is for Abu & Adil. Adil will leave our team tomorrow 3 June; Abu last day is on 13 June 2008 and continues his study at JMU Liverpool in Computer Forensic. After this only 1 Malay Guy in DWES Team. Die..Die..

Share
Read More